Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

06 ВЕР

Мовою освіти є державна мова

Вчора Верховна Рада остаточно запустила освітню реформу ухваливши закон «Про освіту». Реалізація концепції «Нової української школи» передбачає цілу низку новацій європейського зразка.

Читати
31 СЕР

Руслан Демчак: «На освітню сферу мого округу вдалося залучити субвенції в розмірі понад 9 млн. грн.»

Розвиток освіти – один із головних пріоритетів для влади, оскільки від цього залежить майбутнє держави. В Україні триває реформа освіти та формування нової української школи. Вже затверджено концепцію нової школи, оновлені навчальні програми початкової, базової школи, а нині напрацьовується нова програма для старшої школи. Головне завдання освітньої реформи – дати не лише якісні знання дітям, а й навчити їх застосовувати ці знання у житті.

Читати
17 СЕР

Руслан Демчак у ТОП-3 відповідальних депутатів Фракції «Блок Петра Порошенка»

Перед початком чергової сесії Верховної Ради України фактчек-ЗМІ «Слово і Діло» підсумовує діяльність народних депутатів та публікує рейтинг їх відповідальності. 

Читати
28 ЛИП

Нардеп про законопроекти щодо детінізації: "Бій із тінню" як засіб оздоровлення економіки

Динаміка детінізації економіки в України наразі стримується досі невирішеними проблемами, що має наслідки для розвитку економіки країни в цілому.

Читати
27 ЛИП

На розвиток 18 виборчого округу, що на Вінниччині, додатково буде виділено 10 млн. грн. - Руслан Демчак

На Іллінецький район передбачено 3 171 978 грн., на Липовецький район – 5 829 964 грн., на Немирівський район –  6 456 575 грн., на Оратівський район – 3 829 743 грн. та 4 737 156 грн.на Погребищенський район.

Читати
11 ЛИП

Руслан Демчак: «Проведення утеплення будинків, в рамках комплексної енергетичної реформи, сприятиме зниженню затрат на комунальні послуги для населення»

В Україні з 2014 року діє урядова програма «теплих кредитів», завдяки якій українці можуть частково компенсувати від держави свої витрати на утеплення власних помешкань. Наприклад, на придбання енергозберігаючих матеріалів чи обладнання, негазових котлів тощо. За весь період реалізації державної програми було виплачено 1,2 млрд. грн. безповоротної допомоги понад 250 тисячам українських сімей.

Читати
10 ЛИП

Руслан Демчак: понад 24 млн. грн. передбачено на розвиток округу у 2017 року

Понад 24 млн. грн. вже передбачено на розвиток 18 виборчого округу Вінницької області у 2017 році (авт. – 18 округ: Немирівський, Липовецький, Погребищенський, Іллінецький, Оратівський райони).

Читати
24 ТРА

Руслан Демчак: Очевидно, що в Україні є попит на фінансові інструменти і тому ми повинні рухатись до цивілізованого прозорого ринку

Руслан Демчак народний депутат Фракції «Партії «Блок Петра Порошенка» взяв участь у круглому столі «Ціна публічності: виклики та можливості для акціонерних товариств» в рамках якого обговорювали законопроект №5592-д, співавтором якого також є і народний депутат.

Читати
22 ТРА

Руслан Демчак звернувся до Голови ВР надати пріоритет у розгляді фінансових законопроектів

З такою пропозицією виступив заступник Голови Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності, народний депутат фракції «Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак під час засідання Погоджувальної Ради.

Читати
25 КВІ

Руслан Демчак: «У Верховній Раді зареєстровано законопроект «Про кредитні спілки»

Розробка нового законопроекту «Про кредитні спілки» №6405 – є вимогою часу та обумовлено загальним переглядом системи організації діяльності всіх учасників фінансового ринку, в тому числі і кредитних спілок.

Читати

 

1
...
12 13 14 15 16
...
33